TENTANG KAMI

Terobosan

  • abourimgnj
  • aboutimg_two

Anchuang

Bubuka

Wenzhou Anchuang Mesin Téhnologi Co., Ltd.
*Dumasar di Ruian, mesin bungkusan industri kawentar Kota di Zhejiang,mesin ékspor sakuliah kecap.
* Kami fokus kana atuomatic intelligience blister packing mesin garis produksi jeung cartoning mesin garis produksi panalungtikan sarta manufaktur.

  • -
    Diadegkeun dina 2013
  • -
    8 taun pangalaman
  • -+
    Mesin ngaropéa
  • -%
    kapuasan customer

Produk

Disaluyukeun

Parabot

Rupa-rupa

WARTA

Service Mimiti

  • Genep tren utama mangaruhan investasi dina alat bungkusan molotok batré anyar

    Numutkeun laporan anyar, tilu-suku tina batré molotok bungkusan alat réspondén ceuk pausahaan maranéhanana miharep sangkan investasi modal dina 12-24 bulan hareup, boh ku refurbishing parabot heubeul atawa meuli equipment.The anyar kaputusan bakal disetir ku téhnologi, automation. sareng ngatur...

  • Kumaha mesin bungkusan lepuh anjeun?

    Lepuh mangrupikeun jinis palastik transparan pinuh.Nurutkeun kana prosés nyerep plastik, lambaran palastik transparan dijieun kana bentuk protrusion husus, nu katutupan dina beungeut produk, nu bisa dipaké pikeun pangropéa sarta hiasan produk.Ogé katelah bl ...